OTKRILA ŠKAKLJIVE DETALJE: RTL-ova voditeljica otkrila nekoliko zanimljivosti o vezi s Milanovićevim bratom

Instagram/Ana Strizic

Kreši Milanoviću, inače direktoru tvrtke Modestus, koja je gradila luksuzne stanove u Dubrovniku i za koju je lani pokrenuta predstečajna nagodba jer su joj dugovi narasli do iznosa od 38,8 milijuna kuna, tako da mu je ovo očito jedna od ljepših stvari u životu u zadnje vrijeme.

RTL-ova voditeljica, Ana Strizić i poduzetnik i brat Zorana Milanovića, Krešimir Milanović dugo su tajili svoju vezu, a tek kada su skupili dovoljno hrabrosti i bili posve sigurni, prošetali su zajedno po zagrebačkoj špici. Par je u vezi već pet mjeseci, upoznala ih je prijateljica prošlog ljeta. “Ona ga je poznavala s glazbenog festivala Ultra, nas dvije smo bile u izlasku i tada sam ga upoznala. Prohodali smo u studenom. Odlično se slažemo, smijemo, imamo iste interese i jako nam je lijepo zajedno”, rekla je voditeljica.

Ljubavni par je početkom godine otputovao u Sjedinjene Američke Države gdje su posjetili New York i Miami, a par zbog pretrpanih rasporeda ponekad ima problema s viđanjem.

Dogodila im se kemija

“Ne želim komentirati svoj privatni život”, samozatajno je rekao Krešo Milanović, prenosi 24sata. U Miami su, kako se doznaje, išli na Ultra party – veliki glazbeni festival koji obožavaju mladi, a nakon festivala su obilazili New York i okolicu. Milanović je kako bi ugodio svojoj novoj ljubavi, unajmio kabriolet kojim ju je vozao po Americi.

“Jako sam zaljubljena i sretna”, potvrdila je Ana Strizić Storyju nakon što su fotografi snimili kako šetaju Cvjetnim trgom držeći se za ruke. S malo riječi, voditeljica je novu ljubav opisala vrlo idilično. Rekla je da su se ona i Krešo Milanović “jednostavno našli”, dogodila im se kemija, nešto je, kaže, među njima kliknulo. Već su odradili i svoju prvu veliku međunarodnu turneju. Početkom ožujka posjetili su New York i Miami, a izlet je trajao desetak dana.

Tijekom izleta na plaže on ju je opsesivno fotografirao, dok je tijekom vožnji u kabrioletu ona okinula samo jedan selfie s oboje u kadru. Sramežljiva Ana nije htjela pričati o detaljima, ali doznalo se kako je Krešo često vodi u Bodegu, gdje uživaju u pršutima, siru i švarglama.

Milanoviću baš i ne cvjetaju ruže

Kreši Milanoviću, inače direktoru tvrtke Modestus, koja je gradila luksuzne stanove u Dubrovniku i za koju je lani pokrenuta predstečajna nagodba jer su joj dugovi narasli do iznosa od 38,8 milijuna kuna, tako da mu je ovo očito jedna od ljepših stvari u životu u zadnje vrijeme.

Njegova tvrtka od FINA-e traži oprost 15 milijuna kuna kako bi opet bila likvidna. Krešo Milanović zadnjih je godina po medijima bio često prozivan zbog čudnih poslova. Na neki način, on isto ulazi u, doduše vrlo široku kategoriju, kontroverznih poslovnih ljudi. Njegovom poslovnom krahu doprinio je loš posao s atraktivnim zemljištem u Dubrovniku, na kojem je planirao gradnju 40 stanova, no ono je stavljeno pod ovrhu. Sud mu je mjesecima pokušavao dostaviti rješenje, ali nisu mogli ući u trag njegovoj pravoj adresi.

Komentari