OTKRILA NA ŠTO ĆE POTROŠITI NAGRADU! Mlada Zagrepčanka je pobjednica Survivora: ‘Meni je baš kaos vratiti se među ljude’

Screenshot: Instagram

Nakon mjeseci provedenih u nemilosrdnoj prirodi Dominikanske Republike, pobjednica nove sezone ‘Survivora’ Antonia Ivić vratila se u Zagreb, a dočekali su je brojni prijatelji i članovi obitelji.

VELIKA NOVOST U SUPERTALENTU: Gledatelji će moći pratiti audicije, evo kako do ulaznica!

Najemotivnija je, dakako, bila njezina majka kojoj ponekad nije bilo lako gledati kako se Antonia snalazi u divljini.

‘Svaki dan je bilo drugačije, svaka epizoda je bila na svoj način, ovisi jesu dobivali ili gubili, emocije su bile pomiješane, ponekad sam htjela skočiti u televizor, otići u Dominikanu i dovest je nazad. Ali eto, izdržala je…”, rekla je Antonijina majka Đurđica za In Magazin Nove TV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by survivorcroatia (@survivorcroatia)

24-godišnja Zagrepčanka priznala je da prilagodba na gradsku vrevu i nije baš lagana. ‘Pa iskreno, ja se još nisam vratila iz džungle u svojoj glavi, meni je baš kaos vratiti se među ljude i vraćati se u realnost, još mi se nisu dojmovi slegli od svega što se događalo u Dominikanskoj Republici i onda još vidjeti sto svojih ljudi dragih nakon tri mjeseca je nerealno, neopisivo’, rekla je Antonia.

Ni ove godine nije objavljeno koliki je iznos novčane nagrade koju su dobile pobjednice showa (uz Antoniju pobjednica je i Nataša Kondić iz crvenog tima). Govoreći o dobivenom novcu, Antonia priznaje da će ga uložiti u – školovanje.

‘Novce planiram potrošiti na svoju neku daljnju edukaciju, ja sam po struci fizioterapeut. Planiram upisati još jedan faks, ja bi htjela psihologiju i taj cijeli iznos bi iskoristila za svoj neki biznis vezan za sport i zdravlje’, otkrila je pobjednica ‘Survivora’.


Komentari