OTKRILA GDJE TOČNO ŽIVI: Jelena Veljača i njezin odabranik savili su ljubavno gnijezdo u popularnoj zagrebačkoj ulici

Foto: Instagram

Scenaristica, glumica, producentica i aktivistica, 39-godišnja Jelena Veljača, od prosinca prošle godine ne krije da je zaljubljena u svog novog dečka, bivšeg savjetnika Kolinde Grabar Kitarović, Vitu Turšića.

Nedavno su otkrili i kako žive zajedno u Zagrebu, također Jelena je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu otkrila i kako se preselila. Nedugo nakon objavila je i fotografiju nove kuhinje, a sad je pokazala svoj novi dnevni boravak.

“Rad u tijeku”, napisala je uz fotografiju kćerkice na prostranoj sofi u dnevnom boravku. Lokacija na Instagramu je otkrila da se stan nalazi u centru Zagreba, točnije u Martićevoj ulici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

“Nisi otišla iz centra, već sam se zabrinula“, napisala je jedna Jelenina pratiteljica. “Ostajem zadnja”, odgovorila joj je scenaristica.

“Kako vam je lijepo”, nadovezala se i Iva Radić, Jelenina prijateljica s kojom je živjela nakon prvog zagrebačkom potresa u ožujku 2020. godine. Ipak Jelena je Ivi u komentaru dala do znanja da još uređuje stan da joj bude ljepše.

Vito i Jelena prvi put pojavili su se u javnosti prošle godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu na promociji glazbene slikovnice “Divlja simfonija” Dana Browna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

“Vito i ja smo povezani od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav”, rekla je Jelena ranije u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)


Komentari