OTKRILA DETALJE Ivana Kovač progovorila o Mišinom zdravstvenom stanju: ‘Pila me po običaju; znači, dobro je’

Foto: Instagram

Nakon što je u medije dospjela informacija kako je legendarni glazbenik, 80-godišnji Mate Mišo Kovač hospitaliziran u splitskom KBC-u i nije životno ugrožen, o zdravstvenom stanju oca odlučila je progovoriti i Mišina jedina, pjevačica Ivana Kovač. Kako je rekla za Slobodno Dalmaciju, šutnju je odlučila prekinuti najviše zato da bi od srca zahvalila svima koji je već danima nazivaju i raspituju se za očevo zdravlje.

Foto: Instagram

˝Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije negoli je završila, već me zvao i pitao: “Mala, je l’ sve dobro ispalo?”, i tako dalje. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju; znači, dobro je˝, rekla je Ivana kroz smijeh koja se trenutno muči s upalom pluća, ali kako je naglasila, u pitanju nije zaraza koronavirusom.

˝Ne, nemam je, kao što ni tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna˝, zaključila je pjevačica.


Komentari