‘Otkazujemo im nastup’ Načelnik dalmatinskog mjesta ‘otkantao’ Let 3, stigla mu podrška kad je objavio razloge

Foto: Dragan Matić/CROPIX

Ivan Gulam, načelnik općine Pirovac u Šibensko-kninskoj županiji, javnost je putem društvenih mreža obavijestio da se koncert grupe Let 3 u tom dalmatinskom mjestašcu otkazuje. Razlog je – Marko Livaja.

(FOTO) ‘OVO JE IZVAN SVIH OČEKIVANJA!’ Pogledajte kako su Riječani dočekali Let 3 i priredili tulum na Korzu

‘Let 3 – otkazujemo nastup u Pirovcu. S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku, a i posljednja događanja oko reprezentacije i napad na riječkom stadionu na jednog od simbola sportske Dalmacije, Marka Livaju i njegovo napuštanje reprezentacije procjenili smo da je nastup riječkog benda značajan sigurnosni rizik i zbog toga se koncert neće održati’, iznenadio je načelnik objavom.

‘Znam da će dijelu pirovačke publike i gostiju otkazivanje koncerta Leta 3 biti razočaranje, ali molim za razumijevanje’, zaključio je.

Mnogi su njegovu objavu popratili ovacijama, a neki su u pokušaju duhovitosti i zaprijetili članovima grupe.

Prlja molio za oprost

Podsjetimo, Prlja iz grupe Let 3 nedavno je razbjesnio dio javnosti objavom nakon što su juniori Hajduka izgubili u finalu Lige prvaka za mlade. Objavio je fotografiju fritula i poruku ‘neka se momci naviknu’, a nakon burnih reakcija se morao ispričati.

‘Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže, a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim svih koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži’, napisao je Prlja uoči odlaska u Liverpool na Izbor za pjesmu Eurovizije.

Marko Livaja je, s druge strane, prije nekoliko dana uzrujan napustio hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon što su ga navijači vrijeđali u Rijeci.

Livaja nakon incidenta odlazi iz repke: ‘Svojim ostankom bih samo bio smetnja’


Komentari