‘Otkad je ovo dozvoljeno na Dori?‘ Brigita Vuco šokirala nastupom, a usporedili su je i sa balkanskom zvijezdom

Foto: Instagram

Sinoćnji glazbeni spektakl Dora, izazvao je veliku pažnju brojnih korisnika društvenih mreža. Neuobičajeni modni odabiri naših glazbenika užarili su Internet, a navedene stajlinge smo imali prilike vidjeti još na crvenom tepihu ispred dvorane Marino Cvetković u Opatiji.

Tijekom glasanja vodila se tijesna bitna između Albine i Nine Kraljić, a konačnu pobjedu odnijela je mlada Splićanka Albina s pjesmom “Tick Tock“. Glasače i stručni žiri osvojio je glas, koreografija kao i izgled atraktivne pjevačice, a kako će proći na Eurosongu koji će se održati u Rotterdamu, doznat ćemo u svibnju.

Ipak, jedna pjevačica, usprkos lošem plasmanu, privukla je veliku pažnju, ali i niz komentara na društvenim mrežama. Riječ je o kćeri Siniše Vuce, Brigiti koja je izvedbom pjesme “Noći pijane” iznenadila apsolutno sve. Brigitina pjesma pripada trap žanru koji je jako popularan u regiji, ponajviše u Srbiji, zbog čega su mnogi ostali šokirani.

“Audicija za Zvezde Granda vam je u drugom studiju”, poručio joj je jedan komentator zbog korištenja autotunea.

“Nisam znao da je autotune dozvoljen na Dori“, zapitao se jedan Youtuber, a mnogi su je usporedili sa zvijezdom trapa Senidom.

“Naručili Senidah s aliexpressa na krivu adresu pa slučajno stigla u studio”, “Senidah zalutala na Doru”, “Senidah iz Konzuma”, samo su neki od komentara.

Mnogima je zasmetao i Brigitin modni odabir koji je bio sasvim jednostavan. Trenirka, tenisice i korzet.

“Ovaj korzet na Senidi za siromašne je nešto strašno što dugo nismo vidjeli”, “Najbolje je kako je došla obučena, kao ja kako hodam do pekare po kilu kruha i burek sa sirom”, “Na prvu sam mislio da je Jack Sparrow”, samo su neki od komentara na račun modnog izričaja mlade pjevačice.


Komentari