Otac Vidoja Ristovića ljutito komentirao podjelu imovine: ‘Sve je moje, nasljedstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem’

Vidoje Ristović (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, oglasio se nakon smrti sina na temu podjele imovine i ljutito komentirao kako od toga nema ništa.

U razgovoru za Mondo.rs potvrdio je da se sva imovina u Srbiji vodi na njegovo ime, pa Nikolina Pišek, supruga pokojnog Vidoja, nema pravo na stan u Beogradu u kojem su zajedno živjeli.

“Sva imovina mog sina je na moje ime, ne znam samo zašto se o tome sada priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Izgubio sam sina, ne razmišljam o imovini. Što se podjele imovine tiče sve je moje i ne znam o kakvom dijeljenju me pitate. Ne zanima me što se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam što očekujete još da vam kažem. Moje nasljedstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem”, kazao je ljutito Miša Grof za srpske medije.

S druge strane, Nikolina Pišek rekla je kako ni ne razmišlja o podjeli imovine, te da će se time pozabaviti kada završi sprovod njezinog supruga Vidoja Ristovića.

‘Mislim da je trenutno najmanje važno kako ćemo podijeliti imovinu. Još mi nije dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stvarima u trenutku kada je moja bol nemjerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa tako i novinare, da daju prostora i imaju razumijevanja za mene. Treba mi suosjećanje i mir. Ne bih htjela da ovo postane senzacija’, rekla je Nikolina.

Podsjećamo, Nikolinin suprug Vidoje iznenada je preminuo u svojoj 44. godini. Pogreb će se održati u četvrtak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu.

Komentari