Otac Sandija Pege teško je ranjen u ratu: Nije znao čitati ni govoriti, majka je sve to s njim prošla sama, treba joj dići spomenik

Foto: Instagram

Sandi Hadžić, poznatiji kao Sandi Pego (34), zagrebački infulencer i poduzetnik kojeg odnedavno gledamo u emisiji ‘Ples sa zvijezdama’, u intervjuu za Gloriju je progovorio i o obiteljskim detaljima za koje mnogi nisu znali.

Naime, Sandi je odrastao u skladnoj obitelji koja se suočavala s brojnim izazovima. Njegovi su se roditelji sa sedamnaest godina doselili iz Bosne i Hercegovine. Pego je rođen iste godine, kada je njegovoj majci bilo nepunih osamnaest. No, život im se u potpunosti promijenio za vrijeme Domovinskog rata kada je njegov tata, pukovnik Hrvatske vojske, nastradao na Južnom bojištu.

“Otac je stopostotni hrvatski ratni vojni invalid. Imao je više od osam operacija glave i nakon toliko godina još se liječi. Veoma sam zahvalan ljudima poput svog oca koji su branili svoje. Postao je primarni fokus za moju majku koja je tada već imala i drugo dijete, mog brata Jasmina. Majka je lavica i za sve što je prošla treba joj dići spomenik. Otac je bio teško ranjen, nije znao čitati, pisati pa niti govoriti, a sve je to s njim prošla sama. I dandanas prolazi. Nije se mogla baviti apsolutno ničim osim tatom koji je godinama ležao po bolnicama i samim time se kvalificirala kao njegovateljica”, rekao je Sandi za Gloriju.

Influencer ima i dvojicu braće. Jasmin ima 31 godinu i radi na visokoj poziciji u jednoj kompaniji dok Ismael ima 23 i studira komunikacijski menadžment i turizam. Braća su nerazdvojna, a Sandi kaže da je sretan što ima obitelj koja se odlično slaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ISMAEL HADŽIĆ (@ismael_iiso)

Podsjećamo, u prošloj emisiji ‘Plesa sa zvijezdama’, Sandi je prvo zaplesao sa svojom suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, a na kraju nastupa, javnosti su obznanili da će postati roditelji. Prije nekoliko dana na svojim Instagram profilima, raznježili su pratitelje fotografijama s ultrazvuka.

Sandi i Cindy upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se u kolovozu 2021. godine nakon tri i pol godine veze. Par zajedno snima zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su im donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

Komentari