Otac preminulog Vidoja Ristovića izrazio sumnju u točnost rezultata obdukcije: ‘Nelogično je sve’

Miša Grof/Nikolina Pišek (Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX)

Nakon što su jučer objavljeni rezultati obdukcijskog nalaza pokojnog Vidoja Ristovića prema kojima se navodi da je kemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno kako je preminuli bio u teškom stanju alkoholiziranosti, s 2,83 promila alkohola u krvi, te da je konzumirao sedative, oglasio se njegov otac Viktor Ristović, koji je izrazio sumnju u točnost tih rezultata.

“Ne znam kako je došlo do tih nalaza za mog sina kad su mi u policiji rekli da će se tek za dva mjeseca znati što i kako. Razgovarao sam sa šefom UKP-a koji mi je objasnio da se još ne može sve riješiti. Vjerujte, ne znam kakvi su to nalazi i jesu li u redu. Sad ću se raspitati o svemu pa ću imati uvid u situaciju. Ne vjerujem da se nešto pojavilo, a da me nitko nije kontaktirao, valjda je i vama to nelogično”, rekao je Miša Grof za srpski Kurir.

Podsjetimo, Vidoje Ristović, suprug voditeljice Nikoline Pišek, iznenada je preminuo 8. svibnja u svojoj 44. godini života, a izdahnuo je tijekom masaže. Kao uzrok smrti spominje se srčani udar.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Komentari