OSVOJILA GA JOŠ JEDNA IVA Boško Balaban ponovno je u vezi, ne skriva koliko je zaljubljen

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Važno je zvati se Iva, moglo bi se reći u slučaju ljubavnog života bivšeg nogometaša Boška Balabana. Naime, kako piše 24sata, 43-godišnjak ponovno ljubi i to atraktivnu Zagrepčanku Ivu te ih se redovno može vidjeti zajedno u njegovoj rodnoj Rijeci.

Prema pisanju domaćeg medija, njegovi prijatelji su rekli kako je jako zaljubljen te da je par u vezi godinu dana. Također, nedavno su navodno otputovali u Pariz i Tursku, a zaljubljeni par sada je, ako je vjerovati pisanjima, u Londonu.

Inače, kako piše 24sata, Iva je svojedobno bila u vezi s odvjetnikom Franom Olujićem, koji je u braku s Monikom Kravić i imaju dijete, te su ju povezivali s Azerom Berberom i Josipom Šelendićem.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Boško se pak 2017. godine razveo od bivše Kraljice Hrvatske Ive Radić s kojom je u braku bio od 2002. godine te su u istom dobili troje djece – kćeri Tashu i Tessu te sina Ivana. Nakon razvoda od Radić pričalo se da nogometaš ljubi bivšu manekenku Ivu Kastrapeli jer su viđeni zajedno na koncertu Sergeja Četkovića u Lisinskom.


Komentari