OSVETA HARRYJU? Charles pozirao s Williamom i nahvalio ga

Foto: Instagram

Charles, princ od Walesa (72), britanski princ i prestolonasljednik objavio je na Instagramu fotografiju sa svojim starijim sinom, princem Williamom (39) te nahvalio njegova postignuća.

Princ William, vojvoda od Cambridgea, punim imenom William Arthur Philip Louis, britanski kraljević često izjavljuje u medijima koliko mu je bitna potpora oca u životu, a na objavljenoj fotografiji poziraju zagrljeni.

“Vrlo sam ponosan na svog sina Williama zbog njegove predanosti okolišu”, započeo je Charles.

“Kao svijet, moramo se okupiti kako bismo inspirirali, i izgradili budućnost koja nam je prijeko potrebna. Tijekom sljedećeg desetljeća, imajući na umu buduće generacije, nagrada Earthshot i njezini kandidati pomoći će nam u pronalaženju inovativnih rješenja. Paralelno, kroz moju inicijativu radit ćemo na mobiliziranju bilijuna dolara potrebnih za poboljšanje globalnog gospodarstva”, dodao je.

“Zajedno, sa svima onima koji nam se pridruže, imamo priliku pružiti svjetliju budućnost čovječanstvu uz održavanje prirode i planeta”, zaključio je vojvoda Cambridgea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Naime, neki su javno hvaljenja Williama shvatili to kao način obračunavanja vojvode Charlesa s mlađim sinom Harryjem (37) zbog odvajanja od obitelji.

“Nadam se da će se Harry jednog dana sramiti zbog sebe”, izjavio je jedan od kraljevskih biografa koji smatra da je ovaj Charlesov potez upućen upravo Harryju.

Podsjetimo, Princ Harry (37) i njegova supruga Meghan Markle (40) prošle godine su se odvojili od kraljevske obitelji te preselili u Ameriku gdje su započeli novi život.

screenshot

Komentari