Ostvarila joj se najveća želja! Leona Paraminski u 41. godini očekuje prvo dijete

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Jedna od naših najpoznatijih glumica, Leona Paraminski nikad nije krila želju da se ostvari kao majka. Ova 41-godišnjakinja za Gloriju je podijelila sretnu vijest da joj se ispunila dugogodišnja želja da ostane trudna. Ona i njezin suprug Tin Komljenović iz Amerike su se vratili u Hrvatsku, a glumica se povrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji s obzirom na to da Leona nije mogla zatrudnjeti prirodnim putem.

O navedenom je Leona otvoreno govorila i još prije dvije godine, kazavši da je otvorena za sve opcije.

“Htjeli bismo još vidjeti možemo li prirodnim putem, pa možda umjetnim putem, pa možda i posvajanje. Ja sam otvorena za sve opcije. Ne samo po pitanju posvajanja, nego mislim da sam prenormalna”, izjavila je tada glumica dodavši i da je spremna i pokrenuti papire za posvojenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leona Paraminski (@leonaparaminski)

 Svjesna neizvjesnosti s kojom se godinama suočavala, Leona je otvoreno rekla da je zatrudnjela pomoću umjetne oplodnje, želeći dati nadu i ohrabrenje svim ženama koje prolaze kroz isto.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leona Paraminski (@leonaparaminski)

 Ova uspješna glumica već godinama živi u Santa Barbari u Kaliforniji. Glumiti je počela već u osnovnoj školi u Vrbovcu, a njena prva uloga bila je uloga Pepeljuge u osnovnoškolskoj predstavi. Leona je do danas odigrala mnogobrojne kazališne uloge, a dobitnica je i «Zlatne Arene» za glavnu žensku ulogu u filmu Davora Žmegača “Prezimiti u Riju”. 2012. godine udala se za Tina Komljenovića.

Komentari