OSTAVLJA BEZ DAHA! Bujna navijačica Claudia objavila fotku bez majice, po prsima iscrtala kockice, fanovi u transu

Foto: Instagram

Zagrebačka influencerica Claudia Rivier, ne prestaje sa svojom “vrućom” podrškom Vatrenima kojom svoje obožavatelje ostavlja bez daha. Još je prije utakmice sa Češkom objavila fotografiju u suknji na tregere, a sada je očito podigla razinu, pa je tako postavila fotografiju bez grudnjaka pokazujući svoje grudi obojane u navijačke kockice.

“Pitala sam svoje pratitelje da mi daju ideje za novi navijački kostim i rekli su “bez grudnjaka” – pa eto vam! NAJVEĆA podrška za našu momčad! Idemo po pobjedu, HRVATSKA”, napisala je Claudia u opis fotografije.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

“Ne obazirite se na neuredne kvadratiće, moji bodypainteri nisu bili baš koncentrirani”, dodala je u komentarima. Fotografija je u kratko vrijeme dobila velik broj lajkova i oduševljenih komentara.

“E sad ozbiljno moraju pobijediti”, “Tvoja ljepota ostavlja bez daha”, “Koji te to sretnik obojao?”, bili su samo neki od brojnih komentara. Podsjećamo da Claudija nije popularna na domaćoj sceni, već ima i brojne strane pratitelje, jer su i svjetski mediji pisali o njoj.

Uz ovaku podršku, vjerujemo da Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ne preostaje ništa drugo, nego pobijediti Španjolsku u današnjoj utakmici koja počinje u 18 sati.

Komentari