‘OSJEĆAM SE KAO DA MI JE 30!’ Nina Badrić sutra slavi okruglih 50 godina: ‘Danas je privilegija stariti’

Nina Badrić (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Nina Badrić, jedna od najpopularnijih glazbenica na ovim prostorima, sutra će proslaviti svoj jubilarni 50. rođendan, a u razgovoru za tportal otkrila je kako će ga proslaviti.

“Kako i priliči svim okruglim brojkama velikom feštom! Okupit ću svoje prijatelje i suradnike u zagrebačkom bistro restoranu Apetit, a Marin Rendić jedan od najboljih chefova je pripremio sjajan menu. Najprije mi je važno da nitko ne bude gladan i žedan, a i da atmosfera bude sjajna angažirala sam odličan bend koji godinama svira u najboljim klubovima u Beogradu tako da ću vjerojatno i ja, a i moji kolege glazbenici sigurno po koju zapjevati i zasvirati s njima. Bit će nas oko 140 i toliko se radujem ovom rođendanu da vam to ne mogu opisati”, kazala je Nina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Pjevačica je pojasnila što je najbolje u godinama u kojima je sada.

“Mir. Ne želiš se svidjeti nikom osim sebi u miru si sa svima i ne trošiš više vrijeme na trivijalne stvari. Iskreno osjećam se kao da mi je 30 godina i ne bih se vratila u neke ranije dane. Sad sam pomirena sama sa sobom i mislim da nikad nisam bila bolja nego što sam danas”, rekla je Nina, dodavši da je danas ‘privilegija stariti’.

“Ova nesretna vremena pokazuju nam iz dana u dan koliko je život krhak. Treba slaviti svaki dan punim plućima i biti zahvalan svakom trenutku u kome idemo prema nekoj zreloj dobi”, poručila je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)


Komentari