ORA IVANIŠEVIĆ NAKON ŠTO JE OSTALA BEZ KRUNE: ‘Vratila sam se kući bez plasmana, bila sam nezadovoljna i tužna’

Foto: Emica Elvediji PIxsell

Hrvatska natjecateljica za Miss Universe svijeta, 20-godišnja Ora Ivanišević vratila se kući iz dalekog Izraela te se putem društvenih mreža oglasila o svom iskustvu na prestižnom natjecanju te progovorila kako se osjeća.

“Završilo je jedno nezaboravno iskustvo, vratila sam se kući bez plasmana. Bila sam nezadovoljna i tužna, ali sam spremna pokazati koliko još imam za pridonijeti. Moja priča tek počinje”, napisala je misica.

“Par dana ću si uzeti da se odmorim i uživam s obitelji i prijateljima, pa ću vam ispričati sve o mom iskustvu i budućim planovima”, dodala je Ora te se zahvalila svima na porukama podrške.

Podsjetimo, prošetavši se na prestižnom 70. izboru za Miss Universe, u nekoliko kombinacija, naša misica je najviše pažnje privukla prozirnom haljinom koju je potpisala slavna dizajnerica Matija Vuica (63).

Prva se plasirala Harnaaz Sandhu, 21-godišnja Indijka koja je očarala sve ljepotom i zanimljivim govorom čime je označen kraj kontroverznog izbora Miss Universe 2021.

U govoru na pozornici tijekom izbora, pobjednica je pozvala mlade ljude da osvijeste kako su jedinstveni i da je to ono što nas čini lijepima, a najvažnije je da se prestanu uspoređivati ​​s drugima.

“Vjerovala sam u sebe i zato danas stojim ovdje”, poručila je uz veliki pljesak publike.


Komentari