OPROSTILA SE OD GLEDATELJA! Iva Šulentić u emotivnoj objavi: ‘Hvala cijeloj ekipi na predanom radu, hvala svim gostima u studiju’

Foto: Instagram

HRT-ova voditeljica Iva Šulentić otišla je na porodiljni dopust te do kraja sezone neće voditi popodnevnu emisiju ‘Kod nas doma’. Od gledatelja se na neko vrijeme oprostila na društvenim mrežama.

‘Hvala cijeloj ekipi na predanom radu, hvala svim gostima u studiju i junacima priloga koji su svoje priče podijelili s nama i inspirirali nas na toliko razina. Društvo divnih ljudi i radost obavljanja posla kojeg obožavam. Zahvalna do neba!’, napisala je Iva u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Šulentić (@ivasulentich)

‘Hvala što nas pratite i što ste naši! Ljubav i divnost pregolema. Baš smo u tom studiju kod nas doma! Zato, još malo gledajte Barbaru Kolar, Martinu Validžić i Danijela Despota u Kod nas doma, a ja ću sad malo bit – kod sebe doma! Vidimo se skoro!’, zaključila je voditeljica.

‘Volim te’, poručila joj je Barbara Kolar, a Martina Validžič je dodala: ‘Sretno, Ivek, vidimo se uskoro!’.

Podsjetimo, Iva čeka svoje prvo dijete s IT stručnjakom Brunom Šunjićem. Da je trudna, otkrila je u emisiji ‘Kod nas doma’ koju je vodila još nekoliko tjedana nakon što je javnosti obznanila sretnu vijest. U blaženom stanju vodila je i dodjelu Cesarice te nedavnu dodjelu Porina.


Komentari