OPLELI PO DORIS, ALI NIJE JEDINA DOBILA PO NOSU: ‘Molim stiliste da konačno obuku Meštru dovoljno dugačke hlače!’

Foto_: Screenshot

Na dodjeli Večernjakove ruže zablistala je mnogima omiljena HRT-ova voditeljica Doris Pinčić (32), a na sebi je imala zlatno-srebrnu haljinu sa šljokicama i dubokim prorezom.

Za ovu se kombinaciju Doris vjerojatno odlučila jer je upravo u sličnoj haljini sa dubokim prorezom prošli mjesec zasjala na Dori.

Nakon nedavnih pritužbi na njezinu nesređenost, u globalu, gledatelji “Dobro jutro, Hrvatska” u posljednje su vrijeme iznimno zadovoljni modnim kombinacijama voditeljice. Naime, voditeljica je u siječnju dobila novu stilisticu.

Riječ je o HRT-ovoj dugogodišnjoj kostimografkinji Nataši Svekler, koja je dosad radila na showovima kao što su “Voice”, “Zvijezde pjevaju”, “Ples sa zvijezdama”…

Vodstvo HRT-a je angažiralo novu stilisticu za Doris upravo zbog niza negativnih komentara na društvenim mrežama o njezinim stylinzima u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”.

Na njezin sinoćnji stajling ubrzo su se počeli nizati komentari na društvenim mrežama:

“Sad kad su sredili Doris, molim stiliste da konačno obuku Meštru dovoljno dugačke hlače”

“Evo sad kad smo riješili D.P . možemo li očekivati neko ulaganje u piskutavost Muck Sušec i neko ulaganje u hlače i čarape Meštra?”

“Užas. Opet ova iskače. Koga li je toliko zadužila ili zadužuje. Strašno”

“Doris je ok, ali treba više maknut ove muške Čurlić, Meštar, Fodor. Pregazilo ih vrijeme. Staviti mlađe dečke.”

“Mršava je, ali zapravo ima zgodne noge, naročito gležnjeve i stopala što je naglašeno uvijek dobrim izborom cipela. Eto, malo anatomije.”

“Za mene je ‘prava žena’! Zgodna, simpatična, pametna… Ukratko: ‘Komad i pol’!”

“Doris je kao dobra djevojka iz susjedstva, nema tu fatalnost u sebi, što god da odjene”

“Sva je bezvezna i zbog nje ne gledam jutarnji program , zanima me tko je njena getriba pa se uvalila u HRT”

“Svaka čast Doris kao glumici, lijepa je, al ipak ima puno lijepih novinarki voditeljica, i kao što je netko napisao treba mijenjat i postavljati mlađe za voditelje”

Neki su bili ogorčeni na njezinu matičnu kuću:

“Neka mi netko objasni zašto u zatvorenoj prostoriji može biti 50-100 ljudi, a niti u jednoj dvorani svijeta ne smije?? Zašto ne smije na stadionu biti par tisuća navijača kada ovi neodgovorni tuljani mogu dijelit nagrade u ovakvoj situaciji gdje svakodnevno ljudima trabunjaju da ostanu doma i budu odgovorni??!? Ovo je dno dna, znači i ove godine su morali ovo organizirati. Drugo, zašto nagrade dobivaju samo MS novinari? Ne želim više plaćat pretplatu HRT-u niti ga gledat, radije ću plaćat manjim TV kućama nego ovom zlu!”


Komentari