‘OPIPATI, POMAZITI’ Šprajc u potpunom kaosu došao na posao, objasnio zašto je bio toliko zadihan

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Mate Rimac u srijedu je gostovao u RTL Direktu kod popularnog voditelja Zorana Šprajca, a dogodila se i neobična situacija i Šprajc je skoro zakasnio u vlastitu emisiju, a  na Instagramu je objasnio i zašto je zadihan stigao u studio.

“Prvi put da sam umalo zakasnio u emisiju. Deset minuta prije početka Mate Rimac mi je, dok smo se fotkali u hodniku, onak’ usput rekao da je na intervju došao s Neverom. Naravno da sam morao izjuriti van, takav superbolid na parkingu u Krapinskoj i to još origigi hrvatski superbolid ne propušta se vidjeti, opipati, pomaziti”, započeo je voditelj.

“Da nisam oženjen, oženio bih se za njega koliko je to čudo dobro i lijepo napravljeno. U zadnji trenutak uspio sam se odvojiti od Nevere i utrčati u studio, uspuhan i znojan, ali tako je to kad #wecreateemotions. Ovu nadrealnu scenu od milijun dolara fotkao je Mate jer kad čovjek u mraku zna praviti ovakve automobile, onda zna i u mraku fotkat. I fakat”, poručio je Šprajc.

Komentari su se, očekivano, odmah počeli nizati. “Većeg gosta do sada nisi imao, hvala Rimcu sto je pokazao da Hrvatska ima još talenata koji nisu napustili zemlju, nego je uzdižu”, “Gospodin Mate Rimac je ponos hrvatske a ne onih 11 pepelnih… Vatrenih… Ili kak’ se sve već ne nazivaju”, “Postići takve poslovne rezultate u Hrvatskoj, čini uspjeh još većim! Divota je slušati i o uspjehu i o daljnjim planovima mladog Rimca!”, pisali su tako pratitelji.

“Ponos Hrvatske. Da nisam udana, ja bih se udala za Neveru. Mati Rimcu svaka čast i čestitke od srca”, “Čudo od čovjeka… Kakav auto i uspjeh”, “Bilo je užitak slušati mladog čovjeka koji ima viziju i koji je veliki korak ispred…. Mate Rimac”, nastavili su se nizati komplimenti na objavu popularnog voditelja.

Foto: Instagram

Komentari