OPATOVINA PROŽIVLJAVA MODERNU RENESANSU: Srednjevjekovno okruženje u kojem odzvanjaju rokerske note

Ivan Ramađa

Legende o zagrebačkim coprnicama bile su inspiracija za uređenje.

Popularna Opatovina, ovog je ljeta proživjela pravu reneransu. Tamo je, naime, otvoreno novo originalno mjesto, uređeno u srednjovjekovnom stilu. Broom Klub drugačiji je od svih u gradu, u njemu oživljavaju stare priče o vješticama i to uz glazbenu pratnjurock, funk i pop nota. Ovdje će zasigurno svatko pronaći nešto za sebe.

Svi moderni vitezovi i princeze ovdje će doći na svoje. Broom je spoj katakombi, pive i dobre glazbe, a svakog vikenda očekuje vas odličan program koji će vas vratiti u doba kada je ovaj prostor naseljavao Lapidarij.

Ovog petka zabavljat će vas Stanko Čalogović & Kruno Krunčev od 21 sat uz hitove Ramonesa, Igy Popa, Davida Bowiea, Princa, Vještica, Psihomodo Popa, Boe, EKV-a, Queena, Pet Shop Boysa, Jamiraquaija, Blondie i mnogih drugih, a očekuje van i pokoje inenađenje. 

Subota je pak rezervirana za koncerte, a ovog tjedna zasvirat će Zadruga, Tuđe žene te Prof i Doc. Broomovska ekipa predstavit će i nove programe kojima će popuniti tjedan, a za vikend očekuju vas sve na adresi Opatovina 17.

>>>OPATOVINA OTKRIVA: Uđite u Broom i upoznajte zagrebačke vještice(FOTO)

 

Komentari