‘OPAKA IGRA’ Gospodin Savršeni i Stankica Stojanović uhvaćeni u šetnji rivom

Toni Šćulac i Stankica Stojanović (Foto: Instagram)

Ljubavni par koji se spojio u showu ‘Gospodin Savršeni’, Stankica Stojanović i Toni Šćulac prekinuo je prije sedam mjeseci nakon kraja snimanja ljubavnog RTL-ovog realityja, a sada je viđen prilikom šetnje Tonijevim rodnim gradom Splitom.

Cijelo vrijeme bili su veseli i nasmijani, iako se za ruke nisu držali. Društvo im je pravio Stankičin prijatelj Zoran i kućni ljubimac, pas Kićo.

Banjalučanka je na svojem Instagram Storyju objavila videozapis koji prikazuje noćnu šetnju Tonija i nje splitskom Rivom, dok u pozadini svira pjesma ‘Wicked Game’ u prijevodu ‘Opaka igra’.

Foto: Instagram Story Stankica Stojanović

Stankica i Toni javno nisu obznanili pomirbu te vješto kriju lokacije koje obilaze, no sudeći prema objavama na društvenim mrežama  i ‘hintovima’ koje nabacuju obožavateljima – ponovno su zajedno.

Tako je Stankica jednom prilikom na Instagramu odgovarala na pitanja pratitelja, no nije htjela puno otkriti o svome odnosu s Tonijem. Na pitanje viđa li se s Tonijem tada je napisala: ‘Ne koliko bih ja željela.’ Netko ju je upitao i: ‘Kada ćeš u Split kod Tonija?’, na što je ona odgovorila samo fotografijom na kojoj ljubi Tonija u lice i dodala emoji koji namiguje.


Komentari