‘Ono što najviše voliš uvijek nosi sa sobom’ Nives Celzijus novom fotkom zabrinula fanove

Foto: Instagram

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus odlučila je prizvati ljeto odjećom. Kako bi otjerala hladne dane, odjenula je kratke hlačice i mrežaste čarape boje kože.

Zaigrana Nives družila se sa sestrom Mateom, koja ju je nosila na leđima. Fotografiju i video zabavnog trenutka Nives je podijelila na društvenim mrežama.

“Ono što najviše voliš uvijek nosi sa sobom”, napisala je Nives u opisu. Nije joj lako bilo popeti se na sestrina leđa; morala je pokušavati nekoliko puta.

Uvijek svoja i luckasta…i ja sam takva s 54 godine. Zato uživaj“, napisala je Nives jedna pratiteljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

“Nives prehladit ćeš se pa će svi misliti da je korona, obuci se u dugo, još nije vrijeme za kratke gaće, zima je vani”, napisao je pratitelj.

Nives je nedavno podsjetila obožavatelje kako je izgledala prije operacije nosa.

“Prepoznajete li me? 17 mi je godina”, napisala je Nives uz kadrove spota “Nijedna žena na svijetu” crnogorske pop zvijezde Nenada Kneževića Kneza. Tada je nosila svoju prepoznatljivu dugu tamnu kosu koju je nedavno zamijenila plavim kovrčama. Jedina uočljiva razlika bio je nos, korigiran plastičnom operacijom.

Nives se prvi put u javnosti pojavila 1997. godine u spotu Mladena Burnaća “Ne zovi mala policajce”. Tada je imala samo 16 godina, a bila je poznata kao Nives Zeljković. U ranoj pjevačkoj karijeri pomagao joj je Zrinko Tutić, ali s prvim albumom nije ostvarila značajan uspjeh. Pozornost javnosti privukla je provokativnim fotografijama objavljenim u “Playboyu” 2004. godine.


Komentari