‘ONO KAD TE ZVRCNE DAMIR URBAN’: Pjevačeva potraga za prijateljem iz djetinjstva ima sretan kraj

Foto: Damir Urban Facebook

Damir Urban je uspješno završio potragu za prijateljem iz djetinjstva. Nakon što je na Facebooku objavio da bi htio saznati što je bilo sa Slobodanom Stevanovim s kim se družio u trećem razredu osnovne škole, pratitelji su se uključili u potragu i pronašli ga za svega nekoliko sati.

“Prije puno godina, stjecajem okolnosti, izgubio sam sve kontakte s najboljim prijateljem iz djetinjstva. Ostalo je nešto slika i puno uspomena: prvi kompjuter koji sam vidio je njegov ZX Spectrume, upoznali smo se u trećem razredu škole Josip Brusić (danas, Brajda) kad je u Rijeku doselio iz Sente, proveli dane i dane viseci jedan kod drugoga, on mi je otkrio Parafe i zarazio me njima…
Ali, da se ovo ne bi pretvorilo u “spomenar”, zamolio bih vas da ako netko zna Slobodana Stevanova sa slike, nesto o njemu ili neki njegov kontakt, javite, please. Hvala vam!”, napisao je Urban i podijelio fotografiju sebe i Stevanova dok su bili dječaci.

Objavljuje Damir UrbanUtorak, 9. veljače 2021.

Potraga je ubrzo uspješno završena i Urban je objavio fotografiju sebe kako telefonski razgovara s prijateljem iz djetinjstva.

nakon skoro 40 godina od zadnjeg susreta – za pocetak – skoro sat vremena razgovora sa slobodanom! ?
od srca hvala svima vama koji ste mi pomogli doci do njega!

Objavljuje Damir UrbanUtorak, 9. veljače 2021.

“Makon skoro 40 godina od zadnjeg susreta – za početak – skoro sat vremena razgovora sa Slobodanom! Od srca hvala svima vama koji ste mi pomogli doći do njega!”, zahvalio se Urban.

Obožavatelji su bili oduševljeni zbog sretne vijesti. “Hoćemo zajedničku sliku”, napisao je jedan pratitelj. “Ono kad te zvrcne Damir Urban. Ha, čovječe”, napisao je drugi.


Komentari