ONI SU RASPLAKALI SANJU DOLEŽAL: Nakon 32 godine ljubavi ‘pala’ prošnja koja je ganula sve

RTL/ screenshoot

Ovaj tip emisije nabijen je emocijama sam po sebi.

Nova RTL-ova emisija “Nikad nije kasno” prilika je za sve one kojima je život stao na put i zbog toga nikada nisu propjevali. Ovo je njihov trenutak i vrijeme je da ih se čuje, samim time ovakav format izazivat će snažne emocije i kod publike i kod voditelja. Sve to bilo je podignuto na višu razinu u nedjelju kada je jedan od natjecatelja svoju družicu zaprosio nakon 32 godine ljubavi.

“Vidjela sam da je nervozan, ali nisam očekivala da će nešto ovako napraviti. Ja sam temperamentna, a on povučen i iznenadilo me što me ispred cijele Hrvatske zaprosio nakon 32 zajedničke godine. Bez obzira na to što smo toliko dugo zajedno, sve je u meni treperilo. Suze su mi došle na oči, svaka žena želi doživjeti tako nešto”, priča Elizabeta Betty Vrban, buduća mladenka.

Toliko su dugo zajedno da nitko nije ni pomišljao da nisu u braku

Damir odgovor na sudbonosno pitanje nije dobio pred kamerama jer je Elizabeta zanijemila od šoka. 

“Na kraju smo se smijali jer mu nisam ništa odgovorila, ali skočila sam mu oko vrata i to je značilo “da”. Kasnije mi je rekao da nisam odgovorila, na što sam se našalila da ga i dalje držim u neizvjesnosti“, rekla je Betty i otkrila zašto su toliko čekali na brak.

“Uvijek sam ga predstavljala kao muža, on mene kao svoju ženu i ljudi nisu ni znali da nismo u braku“, objasnila je glazbenica koja je već počela planirati vjenčanje.

“Slavit ćemo 7. travnja jer su tada točno 32 godine od kada smo se prvi put poljubili. Pozvat ćemo naše najbliže, njih 50-ak i bit ćemo u jednom restorančiću, donijet ćemo instrumente, a kum i treći član benda File malo će glumiti Elvisa Presleya. Planiramo se prvo oženiti kod matičara, uz kumove i djecu, a nekoliko dana kasnije, na tom slavlju, pred svima će nas ponovno oženiti File. Tamo ću baciti i buketić i sama ću peći kolače jer ih obožavam raditi”, ispričala je članica benda Trio Candy’s koja je svoje kulinarsko umijeće pokazala u showu “Tri, dva, jedan – peci” u kojem je sudjelovala sa snahom Admirom Eibek.

Elizabeta je od malih nogu pjevala, a onda joj je to počeo braniti prvi suprug. Sedam mjeseci nakon rastave odlučila je da svoj glas više neće skrivati i tako je upoznala ljubav svog života, piše Večernji. 

“Nakon rastave stalno sam bila doma i sestra mi je rekla da moramo negdje na ples u Opatiju. Izašli smo i do nas je došao jedan muzičar i pitao me zašto više ne pjevam. ‘Ma kako si me to pitao, u tom trenutku sam odlučila da ću ponovno pjevati’, odgovorila sam mu. Rekao mi je da jedan bend traži pjevačicu i u prolazu na stepenicama hotela Adriatic vidjeli smo dečke iz tog benda. Predstavio me Damiru koji mi je dao broj telefona i rekao da dođem na audiciju. To je bio naš prvi susret i u tom mraku praktički ga nisam ni vidjela”, prisjeća se Betty koja od 1986. nastupa s Damirom.

“Tek sam izašla iz braka i nisam bila spremna na ljubav, a Damir je bio u braku. Ipak, malo pomalo sam se zaljubila. On je prvi priznao ljubav meni i, od kada smo se prvi put poljubili, više se nismo rastavili”, govori Riječanka.


Komentari