‘ONE SE NE PODNOSE!’ Gledatelji razotkrili loš odnos voditeljica na sinoćnjoj Dori

Izvor: HRT

Sinoćnji izbor hrvatske pjesme za Eurosong 2021. koji će se održati u svibnju u Rotterdamu, užario je društvene mreže. Dok mnogi zadovoljno trljaju ruke na kladionicama zbog pobjede Splićanke Albine Grčić s pjesmom “Tick tock”, reakcije na modne odabire naših glazbenika, kao ni ponašanja sudionika Dore ne prestaju stizati. Komentira se negodovanje Nine Kraljić što je završila druga, da kćer Siniše Vuce, Brigita kopira srpsku pjevačicu Senidu, a dobre šale ne nedostaje.

Tako se mnogi Twitteraši našalili kako bi bilo iznimno zanimljivo da smo na Eurosong poslali Tonija Cetinskog i Kikija Rahimovskog koji su gorući protivnici cijepljenja i mjera. Pobjedu sigurno ne bi dobili, no medijske stupce bi itekako napunili.

Još je jedna stvar zaintrigirala gledatelje, a to je odnos četiri voditelje na sinoćnjoj Dori. Ovaj spektakl vodile su Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić. Čini se da se HRT-ov scenarij baš i nije svidio gledateljima, a Twiterrašima se učinilo da se baš i ne podnose. Navedeno su primijetili zbog napamet naučenog scenarija, bez imalo prirodnih reakcija.

“Pohvala za voditeljice Dore. Valjda nam mozak na sve nakon Duška dobro reagira”, “Ovo kao da su rekli “Hej, koje su 4 najgore voditeljice kod nas, ajmo njih da vode!”, samo su neke od šala, a nije nedostajalo ni kritika.

“Četiri voditeljice začudo dobro funkcioniraju s obzirom da nemaju ništa zajedničko i očigledno se međusobno ne podnose“, “Kad je ova Barbara izgubila kile izgubila je i smisao za humor“, komentari su Twitteraša.

“Kao u osnovnoj grupna prezentacija pa svako ima jednu natuknicu za naučiti”, “Ove voditeljice kao da prezentiraju prezentaciju na faksu, svaka po jednu rečenicu kaže”, kritike su na račun scenarija.


Komentari