‘ON JE PRESEKSIPILAN DA BI BIO MINISTAR FINANCIJA’: Za Marića čuli i u Americi, komentirao ga poznati voditelj!

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

O ministru financija Zdravku Mariću pročulo se i u dalekoj Americi. Njihov je voditelj Stephen Colbert u svom The Late Showu komentirao cijepljenje političara i dužnosnika u Europi.

Na duhovit je način prikazao televizijski show program u Europi koji se stvorio zbog kampanje cijepljenja. Sve je to napravio uz naslov “Novi trend 2021. je slinjenje za zgodnim europskim političarima koji su primili cjepivo protiv koronavirusa.”

Na njegovoj listi našao se i ministar Marić. Za njega je rekao da je “preseksipilan da bi bio ministar financija.”

“Liječnik je pokušavao pronaći iglu koja je dovoljno oštra kako bi penetrirala u njegov triceps. Pokušavaju li oni naći lijek za deltoide? I što je s tom rasvjetom? Ovo izgleda kao show muškarca koji je preseksepilan da bi bio ministar financija. Kladim se da si je taj liječnik uzeo vremena s tom vaticom i brisanjem: ‘Samo da znaš, najbolji način za steriliziranje područja za mene je da samo nježno stisnem to područje. O da, uskoro smo gotovi”, rekao je televizijski voditelj Colbert.

Podjsetimo, predsjednik RH Zoran Milanović i ministri cijepili su se protiv koronavirusa 7. siječnja.

Kako se cijepiti ne može u sakou, političari su se “ogolili”, a Marić je za tu priliku odjenuo bijelu pripijenu bijelu majicu koja je otkrila njegove mišiće.


Komentari