OMILJENI GLAZBENI FESTIVAL: Sziget i ove godine sprema odličnu zabavu i uzbudljiv line-up

Sziget festival, glazbeni i umjetnički festival u trajanju od jednog tjedna, ponovno će imati šaren i uzbudljiv line-up.

Otok slobode, 25. po redu, održat će se na prekrasnom zelenom otoku usred Budimpešte od 9. do 16. kolovoza 2017.

Sziget je mjesto gdje više od 50 pozornica čeka svoje posjetitelje tijekom sedam dana neprestane zabave. Ovo je vjerojatno najveći multikulturalni festival gdje se susreće gotovo 500.000 ljudi iz više od 100 zemalja.

Ove je godine nagrađen kao Artists’ Favorite Festival na European Festival Awardu, što znači da je dobio sve nagrade europske festivalske scene. Program se objavljuje kontinuirano, a ovog su puta organizatori dodali šesnaest novih imena.


16 novih imena

Glazbeni program uvijek se trudi biti što šareniji i predstavljati gotovo sve žanrove.

Među novih 16 imena nalaze se mnoga koja će nastupiti na glavnoj pozornici otoka: Kasabian, Billy Talent, Jamie Cullum, The Kills, Clean Bandit i Metronomy.

Gigantski šator A38 ugostit će vrhunske produkcije kao što su: Interpol, The Pretty Reckless, Fritz Kalkbrenner, Jagwar Ma, Crystal Fighters, Flume, Charli XCX, Danny Brown, dok će dom za elektronsku glazbu Arena pozdraviti Sunnery James & Ryan Marciano, kao i Maurice West. Energični bend Leningrad nastupit će na World Music Stageu.

Party nikada ne prestaje na otoku, ali osim glazbe, posjetitelje očekuje cirkus, suvremena kazališta, ples, street theatre i još mnogo toga. Cijeli će se program u nadolazećim mjesecima popuniti. Više detalja potražite na službenoj stranici festivala, a informacije o ulaznicama na poveznici.

Komentari