Omiljena glumica nakon teške bolesti i potresa živi u hotelu, ali konačno ima lijepu vijest

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Tri godine nakon što je preboljela karcinom dojke i više od godinu i pol nakon što je bila primorana otići iz svog zagrebačkog stana koji je stradao u potresu, 61-godišnja glumica Ankica Dobrić ne skida osmijeh s lica.

Teški dani su iza nje i skoro bi se trebala vratiti kući. ‘Jako sam sretna zato što su nakon godinu i sedam mjeseci konačno započeli radovi na sanaciji moje zgrade. Vraćam se u stan čim radovi budu gotovi. To mi je trenutno na prvom mjestu’, ispričala je glumica za Večernjakov Ekran.

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

‘Sada sam u hotelu kod svog prijatelja. Ja sam kao Nikola Tesla, živim u hotelu. Mislim da će jednog dana na moju sobu moći staviti natpis ‘ovdje je nekad živjela glumica’ (smijeh)“, ispričala je.

Nešto prije potresa dobila je veliku i važnu životnu bitku – uspješno se othrvala karcinomu dojke. ‘Našla sam svoj mir, vratila sam se na ono kakva sam nekad davno bila. Radovala sam se svemu, zapažala sam sve oko sebe i prestala sam biti banalna. Međutim, potres me izbacio iz ravnoteže, osjećala sam se bespomoćno’, otkrila je glumica koja je više od tri desetljeća članica dramskog kazališta Gavella.


Komentari