OKRENULA SE VJERI I POVUKLA IZ JAVNOSTI: Stefany Hohnjec u središtu skandala zbog uhićenja supruga, evo što je poručila novinarima

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

U sklopu velike akcije Uskok-a uhićen je i građevinski poduzetnik Ivan Papić, suprug bivše Miss sporta Hrvatske, Stefany Hohnjec. Par je prvi put zajedno viđen 2016. godine u romantičnoj šetnji Dubrovnikom. Nakon što su dobili prvo dijete, Stefany je potpuno izbacila izlaske iz svog života te se  okrenula vjeri i duhovnom životu. Ubrzo su dobili i drugo dijete, a bivša Missica, nastavila se baviti sportom i nakon prekida gimnastičarske karijere.

Danas vodi klub ritmičke gimnastike u Velikoj Gorici u kojem radi s djevojčicama školske i predškolske dobi.

Nedavno je u radijskoj emisiji Hrvatske katoličke mreže “Zašto vjerujem”  otkrila kako je ju je majčinstvo promijenilo te da zahvaljujući podršci obitelji uspješno balansira posao s odgojem djece.

“Zahvalna sam Bogu na daru života, na djetetu i na tom iskustvu koje imam kao majka. I zahvalna sam što mi je dopustio da kroz Andriju još više učim i rastem”, kazala je Stefany u emisiji.

Kako se ovih dana u centru medijske pozornosti našla zbog uhićenja supruga, Stefany je bila primorana odgovarati na novinarska pitanja. Ipak, ostala je dosljedna sebi i saznanja o sumnjivim poslovima Ivana Papića zadržala za sebe.

“Ne, hvala, ali ne želim ništa komentirati niti govoriti za medije”, izjavila je kratko bivša Miss.

Komentari