Oko fotografije djeteta Elle Dvornik nastala čitava drama!

Ella Dvornik/Instagram

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 29-godišnja Ella Dvornik i njezin 13 godina stariji suprug Charles Pearce na društvenim mrežama rado dijele fotografije svojih kćerkica, dvogodišnje Balie Dee i malene Lumi Wren, koja je na svijet stigla u veljači. No, s obzirom na to da obožavatelje zanima svaki potez ovih supružnika, često se nađu i na meti raznih kritika. piše Story. Ovog puta se na ‘meti’ našao Charles, i to zbog fotografije malene Lumi Wren koju je objavio.

Naime, jednoj pratiteljici nisu se svidjele njihove metode brige o vlastitoj djeci, a u raspravu se uključila i Ella.

Charles je na Instagramu podijelio simpatičnu fotografije dvomjesečne kćeri, a jedna od pratiteljica zamijetila je ‘krmeljive’ oči malene djevojčice.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Lumi Wren found weekend happy )))

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)

z

“Lumi Wren je sretna zbog vikenda”, napisao je Charles uz dotičnu fotografiju, a pratiteljica mu je komentirala: “Ali zato vi još uvijek niste otkrili kamilicu i gazu… Tuga”. Taj je komentar pokrenuo žustru raspravu, pa je tako istoj pratiteljici ubrzo odgovorila druga, koja je stala na stranu ‘napadnutih’ roditelja. “Kamilica isušuje oči. Zašto bi netko prao oči bebi kamilicom. Btw, kako ti se da lupati negativne komentare?”, napisala je, a ubrzo i dobila odgovor.

“Ja sam kamilicom ispirala oči kada sam imala upalu. Inače se blazinica natopi mlakom kamilicom i lagano se čisti bebino lice, ne samo oči.

Imam dijete i ništa joj se nije dogodilo, dapače. To se radi od pamtivijeka. Ne lupam negativne komentare, nego samo govorim svoje mišljenje. Svaka bebica zaslužuje biti uredna i čista. Zar ne?”, odgovorila je dotična pratiteljica, a nije jedina koja je uputila kritiku na račun ‘krmelja’ u očima malene Lumi. U raspravu koja je ubrzo prerasla u svađu nekoliko žena, uključila se i sama Ella, koja je stala u obranu supruga.
“Lumi nema nikakve upale, možda joj se stvorio krmeljčić od spavanja. Ali zato si ‘fakat’ morala zumirati. Ok, svi imamo previše vremena pa je oprošteno što tražiš mane bebama na Instagramu”, zaključila je Ella.

Komentari