OGOLILA DUŠU KAO NIKAD PRIJE: Jelena Rozga otkrila sedam sočnih detalja o sebi!

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Za početak, nadimak Jelene Rozge sastoji od 1 slova.  Dok smo je gledali, bili smo u Nirvani, a da je Kraljica & Moderna žena, opet je dokazala u Cosmopolitan Insta Live Chatu koji se održao u nedjelju, 31. svibnja 2020. godine u 21h na Instagramu Cosmopolitan Hrvatska

Odjevena u ležerni fluo-hoodie (koji želimo pod hitno u svom ormaru), Jelena Rozga se odazvala Cosmopolitanovom pozivu i razveselila ne samo svoju, već i Cosmovu publiku, i posvetila nam skoro sat svog vremena u Insta Live Chatu. Jelenu je u live chat ugostila Katarina Moškatelo, a ovdje donosimo 7 najsočnijih – najzanimljivijih – najsmješnijih – naj – Oh – My – God detalja iz chata.

  1. Kad je kretala u solo-karijeru, neki su joj govorili: “šta ti je?”

Bilo je to 2006. kada je Rozga odlučila napustiti uspješnu karijeru pjevačice grupe Magazin, te krenuti u solo-vode, neki nisu vjerovali u nju. “Nakon 10 godina u Magazinu, budući da sam ja uvijek u životu voljela riskirati, odlučila sam napraviti korak. Nisam znala sam gdje idem, niti što me čeka, ali imala sam potrebu sebi nešto dokazati. Nikad se nisam bavila drugima, isključivo gledam sebe. Malo ljudi je u to vrijeme vjerovalo u mene, čak i oni s kojima sam se družila su mi govorili – ‘šta ti je, zašto riskiraš’? Ali, kod mene odustajanje nikad nije bila opcija”, odala je Jelena u Cosmo Insta Live Chatu.

  1. Četiri godine je čekala Bižuteriju

“Savjet koji imam za Cosmo-djevojke? Strpljenje, i vjerovati u svoje snove. Ne ide ništa preko noći, treba vjerovati u sebe, raditi i biti strpljiv. Ja sam, recimo, 4 godine čekala da mi se desi veliki hit kao što je Bižuterija, i dočekala sam je!”, odala je Jelena Katarini Moškatelo kada ju je pitala o njezinim uspjesima, radnim navikama, i disciplini. “Nakon toga su se redali uspjeh za uspjehom, dvorana za dvoranom, album, a i na kraju Porin koji sam dobila za Bižuteriju.”

  1. Na prvim koncertima bilo je više konobara nego ljudi

Sada nam se čini da je Jelena Rozga oduvijek bila kraljica, ali ipak, na početku njezine karijere, nisu samo ruže cvjetale i nije baš sve bilo tako bajno. “Na samom početku, kad sam 2006. krenula u solo-vode, znalo se desit‘ i da na nastupima ima više konobara nego ljudi, bilo je suza, ali odsutajanja ne.”

  1. Kad je izašla na naslovnici Cosma, nema koga nije nazvala!

Jelena Rozga stekla je titulu Cosmo-djevojke 2016. kada je osvanula na naslovnici Cosmopolitana, a nas je zanimalo kako se osjećala kada je svoje lice vidjela na kioscima. “Kad su mi javili da je došao taj trenutak, bila sam tako uzbuđena, sretna, čekala sam taj dan da izađe novi broj, a kad je stigao, to je sve gorilo, nema koga nisam nazvala! Vidi me, jesi me vidjela, ja sam Cosmo-djevojka!”, otkrila nam je Jelena.

  1. Prijatelji imaju nadimak za nju koji se sastoji od samo jednog slova

Na pitanje ima li nadimak, Jelena je otkrila da ne voli kada je prijatelji baš zovu samo “Rozga”, pa su zbog toga smislili novi nadimak. “Zovu me R. Samo R. Ovi najbliži mi kažu ‘ljubavi, di si mala‘, i tako to…, ali nekako sam već navikla. Budimo realni, Rozga ne zvuči lijepo, ali je zvučno! Koliko sam prije kao mala mrzila svoje prezime u osnovnoj školi, toliko ga sada ne bih mijenjala ni za što. Da dođe princ na bijelom konju, i da kaže da se preziva Princ, rekla bi’, sorry, ja ostajem Rozga!”

  1. Kako se zovu Jelenini fanovi?

Lady Gaga ima Monstere, Beyonce ima Beehive, a kako se zovu Jelenini fanovi, zanimalo s je imaju li Jelenini fanovi neki nadimak? “E, to sam vidjela nedavno negdje na društvenim mrežama, ne mogu pratiti sve, ali to sam registrirala – oni su se prozvali zovu Jelenatori – i to mi je genijalno! Ne znam tko se toga sjetio, ali ako nas sada gleda – svaka čast. Neka se nitko ne uvrijedi, ali ja imam najbolje fanove!”, otkrila je Jelena.

  1. Što je najčudnije, najsmiješnije što joj se desilo na koncertu?

Kada ju je Katarina Moškatelo pitala ima li nešto čudno, smiješno, neobično, što joj se desilo na nekom od njezinih koncerata, Rozga je rekla: “Kako ne. Jednom sam se onesvijestila na sceni! Još sam bila u grupi Magazin, i na jednom koncertu nešto nije bilo u redu s klima-uređajima… A ništa, odnijeli su me u garderobu, dali mi vode, osvježili me, došla sam sebi i vratili su me na binu, i nastavila sam koncert! Ali, to su normalne stvari, sve je to u opisu mog posla!”

Cosmo Insta Live Chat s Jelenom Rozgom pogledajte u cijelosti ovdje na Cosmopolitan IGTV-u.

Komentari