OGLASIO SE PRVI PUT NAKON SMRTI: Balaševićev sin napisao emotivnu objavu o ocu

Foto: Aleksa Balašević Instagram

Aleksa Balašević, sin preminulog kantautora Đorđa Balaševića oglasio se prvi put nakon očeve smrti. Posvetio mu je kratku, ali emotivnu objavu.

Kad si ti u pitanju, nema tuge ni žalosti... Već samo sreće i vječnosti. Jednostavno je…”, napisao je Aleksa uz fotografiju na kojoj pozira s ocem i majkom Oliverom. Još jednu fotografiju na kojoj se smije i razgovara s ocem u šetnji gradom podijeli je na storiju.

Foto: Aleksa Balašević Instagram

Đorđe i Olivera Balašević roditelji su troje djece. Osim sina Alekse, imaju i dvije kćeri, Jovanu i Jelenu. Prvu unuku Simonu podarila im je najstarija kći Jovana u vezi s političarem Aleksandrom Jovanovićem.

Foto: Aleksa Balašević Instagram

“Obitelj mi je uvijek bila najvažnija. Gledao sam da je sačuvam i to nije uvijek bilo lako, jer je estrada nemilosrdna. Nedavno smo s Aleksom bili na koncertu Beyonce. Rekao sam novinarima kako se ne palim na nju nego na Olju, i da sam tu došao kao vozač, tjelohranitelj i, recimo, sponzor. Našalio sam se i da smo Olja i ja razvedeni, te da smo samo zbog javnosti zajedno. Međutim, oni to sve izrežu da izgleda skandalozno. Kome to više treba, pa ja imam 60 godina? Dugo sam bio djed na crno, a sad za to imaju i papire. Iako su Jovana i Jelena formalno otišle, svi smo stalno u našoj obiteljskoj kući. Mislim da se nikom od njih nije dogodilo da bar jednom dnevno ne dođe po nešto ili zbog nečeg. A tako smo i locirani, Novi Sad nije Los Angeles. Svi smo blizu, pa te veze nisu narušene”, ispričao je pokojni Đorđe 2013. godine za Gloriu.

 


Komentari