NAKON ZLATNOG GUMBA OGLASIO SE MARK BAGARIĆ: Evo što je poručio mladić koji je rastopio ženska srca

Foto: Nova TV

Apsolutni hit jučerašnje epizode Supertalenta bio je 27-godišnji Mark Bagarić koji je osvojio cijeli stručni žiri nevjerojatnim vokalnim sposobnostima.

Podsjetimo, nakon što je izašao na pozornicu, žiri je bio poprilično skeptičan kada je rekao da će pjevati, a ponajviše zbog izraženog njemačkog naglaska. Međutim kada je zapjevao šokirao je cijelu publiku i stručni žiri vokalnim sposobnostima.

Mark se oglasio nakon pobjede na svom Instagram profilu te opisao kako se osjeća nakon osvojenog zlatnog gumba.

“Ajme meni, samo što mi nije mobitel crka. Hvala svima na podršci, puno vam hvala za sve, ovo je ludilo… Jučer mi se promijenio život, ali ovo je samo početak”, rekao je Bagarić te se zahvalio svima na podršci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Bagarić (@markbagaric)

“Ja još ovo ne mogu vjerovati! Ljudi, ovo je samo početak”, najavio je svojim pratiteljima.

Inače, skromni Bagarić koji je oduševio sve svojim nastupom, ali i simpatičnom osobnošću rodio se u Berlinu. Sudjelovao je na na showovima “Njemačka traži zvijezdu” i “Njemački Supertalent”, pa je ovog puta odlučio okušati svoju sreći u hrvatskom Supertalentu.

U emisiji je naglasio da mu je želja upoznati kvalitetnu djevojku kojoj bi podario svoje srce, a želja mu je i pjevati joj.

Nema sumnje da su se žene raspametile za ovim mladićem jer su društvene mreže bile usijane komentarima pripadnica nježnijeg spola.

“Oženi me Mark”, “kako je moguće da je takav momak solo”, “zaljubila sam se”, “ja sam skoro pala sa stolice kad je pustio glas”, “predviđam mu ogroman uspjeh”, “mislim da je ovo tek njegov početak”, “prezgodan je”, samo su neki od komentara zaluđenih obožavateljica čije je simpatije pridobio u vrlo kratkom roku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Bagarić (@markbagaric)

Komentari