OGLASILA SE SUPRUGA MARINKA ROKVIĆA NAKON NJEGOVE SMRTI: Shrvana Slavica objavila zajedničku fotografiju

Foto: Antonio Ahel/PIXSEL

Slavica Rokvić, supruga Marinka Rokvića, pjevača narodne glazbe koji ne na posljednji počinak ispraćen prije dva dana, oglasila se na društvenim mrežama prvi put nakon njegove smrti.

Podsjetimo,  Marinko je preminuo nakon borbe s rakom gušterače, a njegova obitelji bila je shrvana na sprovodu u Beogradu.

Neutješna Zagrepčanka napisala je podužu objavu na Instagramu u kojoj se emotivno prisjeća supruga, a mnogi prijatelji pružili su joj riječi podrške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

“Jutro, to sumorno subotnje jutro. Tišina, koja ne umiruje već razdire grudi. Srce koje od bola savija leđa, s mukom se ispravljam i mislim da pobjedu nosim. A koga sam pobijedila? Skrhan u trenu u meni puca svaki atom postojanja, ludilo koje prijeti da nadjača razum. Tuga koja me bez pitanja uvlači u svoje skute”, započela je Slavica.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“Osjećaj borbe jenjava i gubi se u daljini. Smiraj, a da li je? Samo na tren i on se gubi. Poraz, patnja, očaj, nevjerica, nedostatak zraka… Svjetlost koja podiže i plaši. Svijest koju ne priznajem jer surovim grčenjem iskrivljuje i kvasi mi lice. Boli i odjednom znam da se s njom nosim. Nije smrt kad umireš. Već kad voliš nekog, a bez njega ostaješ. Kad sve u tebi utihne, a ti i dalje dišeš, živiš. Stid zbog slabosti koja nadjačava”, dodala je.

“Pred tobom zavezanih ruku stojim, nemoćna da priznam poraz. A ti u postelji uzvišen, veličanstven, dostojanstven s osmijehom na licu usnulog i slobodnog poput ptice s likom svetih nijansi. Zagledan u daljinu do koje ne mogu doprijeti. I onda kao da čujem tvoje reči: “Slavuju, ne tuguj radosna budi”. Pokušavam dušo, radost u bolu tražiti. Izvini, željela bih, ali je ne pronalazim”, zaključila je.

Foto: Antonio Ahel/PIXSELL


Komentari