Oglasila se prijateljica nestale Marijane iz Big Brothera: ‘Ne mogu vjerovati da bi ona samo tako napustila djecu’

Marijana Seifert (Foto: Screenshot / Youtube)

Policija i dalje intenzivno traga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobjednicom regionalnog reality showa ‘Big Brother’.  Podsjećamo, Marijanin nestanak iz stana sa zagrebačke Savice jučer prijavio njezin suprug, Karlo Seifert.

O Marijaninu nestanku sada se oglasila i njezina prijateljica koja je totalnom šoku za Jutarnji List rekla da ne može vjerovati da bi ona samo tako napustila djecu.

”Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla”, izjavila je prijateljica nestale Marijane.

Dodala je i kako nije upoznala njezino drugo dijete ni supruga i da su se zadnji put čule na Marijanin rođendan prije par mjeseci.

”Zvučala mi je sjetno, propitkivala se kakva budućnost čeka njezinu djecu, zvala sam je k sebi u posjetu pa je rekla da nije vrijeme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne sjeda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje ok. Nadam se samo da će se što prije vratiti kući jer niti jedan problem nije nerješiv”,  rekla je Marijanina prijateljica za Jutarnji List.

Za srpski medij Kurir izjavu o Marijaninom nestanku dala je i njena sestra Maja Kovačević: ”Što da kažem, ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo.”

Također, ranije se za srpski Telegraf oglasio i Marijanin bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš, kojeg je Marijana upoznala u reality showu ‘Big Brother’: “Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj.”


Komentari