Odvjetnica Sloković o bivšem mužu: ‘Morali smo birati koji ćemo račun platiti. I onda sam rekla, idem raditi’

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

O njihovom odnosu zna se malo, a ono što je poznato jest da uspješni odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, odlično funkcioniraju na svim poljima. Odvjetnički par sa zagrebačkom adresom zajedno je od 2002. godine, a slavu i veliku medijsku pažnju stekli su u više slučajeva.

Sloković i Prodanović zastupali su bivšeg premijera Ivu Sanadera, Zdravka Mamića i Ivicu Todorića. Pored toga, Sloković je zastupala i Vlatku Pokos kada se razvodila od Josipa Radeljaka, Severinu kao i mnoge druge javne osobe.

Ljubavna priča između Sloković i Prodanovića počela je prije točno 20 godina. Tada je Jadranka radila u tužiteljstvu te je upoznala Čedu koji je bio općinski tužitelj. Poznata odvjetnica iza sebe ima brak s književnikom Branislavom Glumcem od kojeg se razvela krajem devedesetih. Jedan od najsretnijih trenutaka u životu Jadranke Sloković bilo je rođenje sina Filipa, ali i odlazak iz tužiteljstva.

“Kako mi je prvi muž bio književnik bez redovitih primanja, a ja sam se bavila prijevodima, netko je morao početi redovito zarađivati. Stalno smo bili u situacijama da smo morali birati koji ćemo račun platiti. I onda sam rekla, idem raditi”, opisala je početak karijere za Večernji list.

Komentirala je i odnos sa Čedom Prodanovićem.

“Čedo i ja odlično funkcioniramo, on je prije svega dobar čovjek. I dobro se snalazi u kriznim situacijama, zna okrenuti lošu situaciju u svoju korist. Kao i svi Blizanci, posjeduje neku lakoću postojanja”, ispričala je odvjetnica Jadranka Sloković koja i dalje sa strašću radi svoj posao.


Komentari