‘Oduvijek se barbike odlično prodaju’: Neda Parmać tražila odgovor pratitelja, nije se baš proslavila

Foto: Instagram

Talentirana Pločanka i članica nekadašnje grupe Feminnem, Neda Parmać (36) na Instagramu je podIjelila s pratiteljima fotografiju prije i nakon photoshopa, te ih upitala za mišljenje na kojoj je fotografiji ljepša.

Odgovor pratitelja neugodno ju je iznenadio, pa je napisala: “Laku noć Hrvatska” i objavila podužu objavu na temu iskrivljenih percepcija ljepote, te istaknula da se “barbike oduvijek odlično prodaju”.

Foto: Instagram

Naime, većina njih (čak 71%) je odgovorila da im se sviđa više obrađena verzija, nego prirodna, pa je pjevačica imala potrebu iznijeti svoje mišljenje o svemu.

“Jučer sam se vozila u taksiju s iznimno simpatičnim i zanimljivim dečkom koji je primijetio kako ličim na sebe- nisam izoperirana, retuširana, faceupana i sve što danas uzimamo za normalno”, započela je.

“Vjerujem mu kad kaže da je njemu to bez veze međutim svi se nešto  zgražaju nad tim, ali ako bacite pogled na stanje palčeva vidjeti ćete da najčešće najviše palčeva ide osobama koje, za razliku od mene, nemaju problem provući svoju facu kroz aplikaciju. Da se razumijemo, nemam apsolutno nikakav problem s tim, dapače, hvala Bogu na opciji -omekšaj”, dodala je Neda.

Osim toga istaknula je kako ne želi pretjerivati s aplikacijama za retuširanje jer ne želi da se ljudi šokiraju kada ju ugledaju uživo.

“Oduvijek se barbike odlično prodaju, pitanje je samo jesi li se igrala sa barbikama ili si razbijala aute po kvartu i gađala kamenčićima zaposlenike ZAPA (danas FINA)”, zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac)

Komentari