ODUŠEVLJENA FRANKA! Pjevačica objavila fotografije s malenim Viktorom: ‘Grad stvoren za istraživanje s malim znatiželjnim glavicama’

Franka Batelić (Foto: Instagram / Franka Batelić)

Pjevačica Franka Batelić (30) krajem prošlog tjedna otputovala je u Kopenhagen zbog nogometne utakmice Lige nacije između Hrvatske i Danske. Na Instagram Storyjima ranije je otkrila kako joj je društvo pravio sinčić Viktor s kojim je došla pružiti podršku suprugu Vedranu Ćorluki (36).

“Kakav grad. Stvoren za istraživanje s malim znatiželjnim glavicama. Vraćamo se!”, napisala je Franka uz najnoviju objavu. Na fotografijama maleni Viktor skače na trampolinu te se penje s drugom djecom i nosi dres hrvatske reprezentacije s imenom i brojem svog oca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

‘Kakva mačka’, komentirala je Sara Jo, srpsla pjevačica s kojom je Franka prošle godine snimila pjesmu ‘On’. ‘Pričekaj još dva mjeseca’, odgovorila joj je Batelić misleći na svoju trudnoću.

U komentarima joj se javila i Izabel Kovačić, supruga nogometnog reprezentativca, Matea Kovačića, koja joj je poslala emotikone srca.

‘Kako je Viki već veliki. Preslatki ste!’, poručio joj je jedan pratitelj.

 


Komentari