ODUŠEVLJEN NAŠIM GRADOM: Justin snimio novu pjesmu u zagrebačkom studiju

Zagreb.info

Druženje sa zagrebačkim fanovima Bieber nije odbijao, pričao je s njima i grlio ih.

Zagreb je nekoliko dana tresla prava Biebermanija, a Justin je oduševio 18 tisuća ljudi u Areni, ipak priča s njim tu nije završila. Naime, iako se već jutro nakon koncerta trebao zaputiti u Poljsku, Justin je svoj boravak u Zagrebu maksimalo produžio, Zagreb je napustio tek u petak oko 15 sati.

Bieber je nakon odrađenog koncerta partijao u Bestu, sljedećeg dana igrao je hokej s Medvjedima i ručao u poznatom zagrebačkom restoranu a stigao je odratiti i velik posao. Naime, on je u Zagrebu snimio novu pjesmu.

U pratnji producenta i snimatelja Josha Gudwina svratio je do poznatog zagrebačkog studija, Morris studija. Upravo taj studio jedini je odgovarao zahtjevima kanadske zvijezde, a odabrao ga je Gudwin koji radi da glazbenicima kao što su Rihanna, Chris Brown, Lionel Richie, Christina Aguilera, Jennifer Lopez, Britney Spears, Carly Rae Jepsen i drugi.

Justin je više od dva sata bio u studiju,a dočekao ga je Filip Vidović, stuio manager i producent. Čim je kročio u studio Bieber je sjeo za klavir i počeo svirati, za to vrijeme oko studija se okupilo oko tisuću fanova.

Morris studio je u svojih 20 godina rada ugostio mnoge strane izvođače, kao što su 2Cellos, Das EFX, Masta Ace, Alkaholiks, Samy Deluxe, Miri Benari, Dj Premier, Kc da Rookee, Daniel Bedingfield, Styles P, Niko Suave pa stoga i ne čudi činjenica da je i Justin odabrao Morris za studio u kojem je htio snimiti jednu od sljedećih pjesama, piše Večernji.


Komentari