ODUŠEVIO ŽENE! Stanković otkrio tko će mu biti gost ove nedjelje: ‘Neka i mi malo oči napasemo’

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Voditelj HRT-ove emisije “Nedjeljom u 2”, Aleksandar Stanković otkrio je tko će biti njegov idući gost i oduševio žensku publiku.

“Samo ozbiljne ponude u Inbox. Goran Bogdan u nedjelju“, napisao je Stanković.

“O gledam (ima se što i vidjeti  da i mi stare gospe malko oči napasemo) također slušam, ima se što i za čuti naravno”, komentirala je pratiteljica nedjeljnog gosta.

“Jedan od rijetkih koji se može nositi sa srpskim glumcima”., Totalno opuštanje uz prezgodnog i presimpatičnog Gorana. Jedva čekam!”, “Super zanimljiv gost!”, još su neki od komentara ispod objave voditelja emisije “Nedjeljom u dva”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

Inače, 40-godišnji glumac u emisiji je trebao gostovati još prošle godine u lipnju, ali je zbog kontakta s osobom pozitivnom na koronavirus završio u samoizolaciji. No to je iza njega, pa ćemo ove nedjelje imati prilike čuti nešto više o glumčevoj karijeri. Bogdanu je prestižna nagrada “europski Oscar” za dlaku izmaknula u kategoriji za glavnu ulogu u filmu “Otac” redatelja Srdana Golubovića. Ipak, glumac nije krio oduševljenje što je bio nominiran.

Velika mi je čast i neizmjerna sreća što sam se našao u ovako velikom društvu. Sretan sam što je prepoznat naš rad na ovoj teškoj i osjetljivoj temi. Od prvih proba s redateljem Srdanom Golubovićem ispunjavalo me što plovimo zajedno ovako nježnim temama kao što je očinstvo i borba čovjeka za pronalaženjem u svijetu u koji ne pripada. U ovo doba gdje smo svi pomalo “Otac” nominacija je poput dolaska na cilj. Meni je ova vijest svakako uljepšala ovo ludo vrijeme. Iz dubine srca sam zahvalan“, izjavio je povodom nominacije Bogdan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

Nedavno se pojavio i u videu “Hejt SLOVeni” zajedno sa Severinom i Hristinom Popović. Riječ je o kampanji protiv govora mržnje koja je naišla na sve pohvale.


Komentari