ODMOR BEZ SUPRUGA: Franka na plaži, Ćorluke ni na vidiku! Pjevačica na Instagramu otkrila više nego inače

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

S ljetom je stiglo i popuštanje mjera, pa je tako poznata pjevačica Franka Batelić nedavno otvorila sezonu koncerata u sklopu CMC festivala. Budući da je njen suprug Vedran Čorluka na Europskom prvenstvu u ulozi pomoćnog trenera, Franka se odlučila opustiti sa svojim sinom Viktorom na plaži.

No, iako Franka ne objavljuje fotografije u kojima se vidi lice maloga Viktora kojeg je rodila prošloga siječnja, ovoga je puta na svoj Instagram Story stavila objavu koja otkriva više nego inače. Naime, fotografija prikazuje Frankinog i Vedranovog sinčića iz poluprofila, a u prvom je planu njegova gusta i tamna kosa, koju je vjerojatno “pokupio” od oca.

Foto: Instagram

“Sezona službeno otvorena”, napisala je Franka aludirajući na to da ih čeka još mnogo opuštenih trenutaka u kojima će sa svojim sinom, a kasnije i Vedranom, kao i na fotografiji, jesti krumpiriće i uživati ispod suncobrana na plaži.

Podsjećamo da se jedan od najpoznatijih hrvatskih parova, uselio ove veljače u vilu na Britancu vrijednu 15 milijuna kuna. Naime, njihovo mjesto za zajednički život i podizanje sina Viktora koji ima skoro godinu dana i šest mjeseci, ima tri etaže, oko 1500 kvadrata, podzemnu garažu i vanjsko parkiralište.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)


Komentari