ODLAZI KONKURENCIJI? Ivana Paradžiković ima novi posao, vraća se na male ekrane!

Foto: Instagram

Još otkako je u svibnju iznenada napustila Novu TV i emisiju “Provjereno”, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković vješto krije svoje poslovne planove. Dolaskom jeseni i novih televizijskih projekata, ipak se doznalo gdje ćemo je odsad gledati – prema pisanju Slobodne Dalmacije, uskoro će početi raditi na novom televizijskom kanalu koji će biti predstavljen na nadolazećem Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Regionalni informativni TV kanal emitirat će se u ponudi telekomskih operatera, nešto poput N1 televizije, dodaje Slobodna. Paradžiković će tamo voditi emisiju sličnu “Provjerenom”.

Cijela će priča navodno biti predstavljena na nadolazećem Weekend Media Festivalu koji se od 23. do 26. rujna održava u Rovinju. Podsjetimo, riječ je o najvećem zbivanju medijskih djelatnika na ovim prostorima, a uz panele, često se prezentiraju i novi projekti.

Ivana Paradžiković nije htjela prokomentirati ova saznanja, rekavši da će progovoriti “kad za to dođe vrijeme”. Očekivano, s obzirom na turbulentnu poslovnu godinu koja je iza nje – na proljeće je otišla s Nove TV na kojoj je radila od 2003. godine. U osamnaest godina dobila je brojne nagrade i priznanja, najviše zahvaljujući angažmanu u popularnoj emisiji “Provjereno”.


Komentari