ODLAZAK GLUMAČKE LEGENDE: Preminula velika zvijezda serije ‘Svi vole Raymonda’

IMDB.COM

Popularna američka glumica preminula je u snu.

Doris Roberts preminula je u nedjelju u Los Angelesu u 91. godini u snu. Popularna američka glumica osvojila je četiri Emmyja za ulogu koja ju je i proslavila, a to je ona svima nam dobro poznata uloga simpatične Raymondove majke Marie Barone u humorističnoj seriji “Svi vole Raymonda”. Doris je karijeru započela 1969. godine, a uloge je odigrala u čak 34 filma, glumila je u popularnim serijama poput “Uvoda u anatomiju” i “Očajnih kućanica”. Spomenimo i kako je nastupala na Broadwayu kao i da ima svoju zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih.

“Doris Roberts je imala zadivljujuću energiju i duh. Nikad nije stala. Bilo da je bila mentorica mladom glumcu ili radila za brojne humanitarne udruge, sve je radila s velikom ljubavlju za život i ljude”, rekao je Ray Romano , koji joj je u seriji glumio glavnu ulogu sina Raymonda.

“Ovo je kraj jedne ere”, kazala je Patricia Heaton koju iz serije znamo kao Rayevu ženu koja je gotovo uvijek ratovala sa svekrvom.

Doris se u životu udavala dva puta, za prvog supruga, Michaela Cannata, udala se 1956. godine, a s njim je dobila i sina Michaela Canneta Jr. koji je kasnije bio njezin menadžer. Drugi puta se dudala 1963. godine za Williama Goyena koji je preminuo 1982., a Doris se kasnije više nije udavala, prenosi 24sata.


Komentari