‘Odavno se šuška u kuloarima’: Što to Ciganović između redaka otkriva o Veljači i Rozgi?

Screenshot Facebook

Neven Ciganović jednostavno ne dopušta da estrada miruje. U posljednje vrijeme na svom Facebook profilu redovito komentira razne javne ličnosti, a čim se jedna priča stiša, Ciganović ubrzo pažnju privuče novom provokacijom.

Nakon Marka Grubnića, Maje Šuput, Antonije Blaće pa čak i Jelene Karleuše, sada se Ciganović obrušio na dvije Jelene – Veljaču i Rozgu.

“Ko tu koga?”, zapitao se Ciganović u objavi u kojoj je podijelio fotografije na kojima su Veljača i Rozga jednako odjevene, odnosno imaju jednaku frizuru.

“Oprava se još nije ni pošteno zluftala od Storyjevog ”Hall of Fame” partyja, a Rozga se već uvukla u Veljačinu opravu. Osim obleke cure djele i zuze ponekad! Još bi nekak ova spika i prošla kod mene da su ‘Sijamski blizanci’ Rozgini a ne od Šuši”, stoji dalje u objavi.

A za kraj Ciganović je prijatelje na Facebooku šokirao zaključkom u kojem aludira kako se u njihovom odnosu očigledno radi o nečemu višem od prijateljstva.

“Ne znam meni ovo sve baca na nešto o ćemu se za ove dvije ”frendice” već odavno u kuloarima šuška,ali ostavit ću to Vama mojim folowerima da komentirate sami”, napisao je Ciganović.


Komentari