ODAO JU PRSTEN: Vesna Pisarović se razvela od Pupovca? Oglasio se njezin PR tim

Vesna Pisarović (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Pjevačica Vesna Pisarović vješto skriva svoj ljubavni život, no šuškanja su ovoga puta bila preglasna. RTL-ov ‘Exkluziv’ doznaje da su Pisarović i Ozren Pupovac navodno okončali brak.

“Ozren se, doznajemo iz krugova bliskih pjevačici, nije pojavio na njezinu povratničkom koncertu u Domu Sportova, a tijekom gostovanja u RTL Direktu postalo je jasno da Vesna više ne nosi ni vjenčani prsten”, piše RTL.

Ozren je inače sin saborskog zastupnika Milorada Pupovca, a pjevačicu je osvojio “inteligencijom, ljepotom i šarmom”. Sudbonosno ‘da’ izrekli su u Haagu, a ako je za vjerovati kuloarima, ovoj je ljubavi nakon trinaest godina zajedničkog života došao kraj.

Zanimljivo, na vjenčanju su Pupovac i Pisarović bili ležerno odjeveni, a zašto je odlučila odbaciti blještavilo i raskošnu bijelu haljinu, pjevačica je otkrila u intervjuu prošle godine.

“Nisam imala vjenčanicu. Udala sam se u trapericama i čizmama. Vani je bilo hladno, kraj listopada. I suprug Ozren je isto bio ležerno odjeven, htjeli smo da tako bude”.

Par je jedno vrijeme živio u Berlinu, a tijekom pandemije koronavirusa vratili su se u Hrvatsku.

Vesnin PR tim sve navode o krahu braka je demantirao, a što je prava istina znaju samo oni.


Komentari