ODAKLE JOJ TO? Simona proslavila mamin rođendan, ali svi su primijetili jedan luksuzni detalj

Foto: Simona Mijoković Instagram

Simona Mijoković, nekadašnja Gotovac (37) pokazala je kako njezina mama Tamara slavi 60. rođendan. Moderno odjevena Tamara pozornost je privukla zbog mladolikog izgleda i sličnost s poznatom kćerkom.

“Sretan ti rođendan”, sviralo je u pozadini dok je Tamara puhala u svjećice na torti. Tortu s jagodama u obliku srca Simona je pokazala na svom Instagram profilu.

Za proslavu rođendana Tamara je odjenula traper kombinezon, a na njega je pričvrstila Chanelov broš optkočen kristalima, koji vrijedi oko tri tisuće kuna. Raspustila je dugu platinasto plavu kosu, a usne je istaknula crvenim ružem.

Pratitelji su primijetili sličnost između Simone i Tamare, a pohvalili su i majčin mladenački izgled.

Prije nekoliko dana Tamara je podijelila fotografiju s kćerkom i zaradila lajk od njezinog bivšeg muža, Ante Gotovca.

Simona je u braku s Antom Gotovcem dobila kćer Gabrijelu. U drugom braku sa Stanislavom Mijokovićem ima sina Joshuu i kćeri Amaliju i Zvjezdanu. Izjavila je da bi voljela imati još djece. Ante Gotovac se dvaput ženio i razveo nakon braka sa Simonom. Par koji je nekada punio novinske stupce sada živi odvojenim, mirnim životima. Simona sa suprugom i djecom živi u Austriji, a Ante Živi u Zemunu. Za svoj sadašnji život Simona se redovito zahvaljuje Bogu.

“Bog me je nagradio u svojoj bezuvjetnoj ljubavi i milosrđu s novim životom. Imam ljubljenog muža, koji mi je na ovoj zemlji najveća podrška i oslonac. I nema dana da ne zahvalim na ovom braku, na mom mužiću… Vjerujem da je sve bilo s nekim razlogom u životu. Jer da nisam okusila tamu, danas ne bih znala kako je živjeti i zahvaljivati u Tvojoj Svjetlosti. Da nisam plakala, ne bih se znala kasnije smijati. Kada god sam padala – Ti si me dizao. Shvatila sam da iza svake Golgote dolazi Uskrsnuće. I dok god dišem, dok god mi srce bude kucalo, svjedočit ću Te, Ljubljeni Isuse, za sve što si Učinio u mom životu, za sva oslobođenja, ozdravljenja, za novi život koji si mi darovao”, napisala je Simona svojedobno na društvenim mrežama.


Komentari