ODABRALI SU IME ZA SINA: Marija Husar Rimac otkriva: ‘Još se uvijek čini kao nestvaran san’

Foto: Instagram

Prije točno mjesec dana pjevačica Marija Husar Rimac (45) na svijet je donijela sina. No, tek je danas otkrila koje su ime suprug Vjekoslav Rimac i ona odabrali za potomka.

“Još uvijek se čini kao nestvaran san… Danas je točno mjesec dana otkad se rodio naš Niko“, napisala je Marija uz fotografiju ruke sina te se zahvalila svima na iskrenim čestitkama.

Sretnu vijest potvrdila je njezina sestra Ivana Husar.

Photo: Instagram

Samo dan prije poroda Marija je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se jasno vidio trudnički trbuh. Uz fotografiju je objavila i molitvu uz koju je nestrpljivo očekivala sina.

Prinovi se osobito veselio sin Ivan, koji je dugo želio malog brata.

Marija i Vjekoslav Rimac u braku su od 2009. godine, a upoznali su se na duhovnim obnovama kod fra. Zvjezdana Linića.

“Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: ‘Mama, ja bih želio jednog malog bracu’. Na to sam se nasmijala i rekla mu: ‘I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve’. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco”, ispričala je Marija krajem prošle godine kada je otkrila da očekuje sina.

 

 


Komentari