ODABRALI IME ZA SINA: ‘Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno’

Foto: Instagram

Anja Alavanja se zaljubila u ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca, s kojim čeka svoje treće dijete, a progovorila je o ljubavi i trudnoći. Anja je u braku sa Željkom Romcem dobila sinove Jakova i Ivora koji se vesele prinovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjaromac)

“Dečki sve više ispituju, raduju se jako bebi, a ja trudnoću koristim pa glumim da mi je jako teško, da se više uključe u kućanske poslove. Povremeno mi se smiluju, ali morat ću još više kukati”, rekla je Anja za Story.


“Trudnoća je uredna, ja sam jedna od onih aktivnih trudnica, koja razvaža ovo dvoje većih, i ne razmišljam još o porodiljnom. Mučnine sam imala prva tri mjeseca, ali ništa strašno. Sad samo razmišljam što bih jela, a da se do porođaja baš ne pretvorim u slonicu”, rekla je.


“Znamo da je dečkić. Svi su mi priželjkivali curicu pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko. Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime, skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti…”, rekla je.


Komentari