‘Odabrala sam ime sinu!’ Maja Šuput podijelila s pratiteljima veliku vijest

Foto: Renato Branđolica/HRT

Pjevačica Maja Šuput do poroda odbrojava sitno, a trenutke prije dolaska prvog sinčića rado dijeli na svom Instagram profilu.

Pravu buru reakcija izazvala je vijest da će sinu dati strano ime, a javnost je dodatno zainteresirala objavivši da su ona i suprug Nenad Tatarinov suzili izbor na tri imena.

Podsjetimo, prilikom potrage za imenom Maja je zatražila i pomoć svojih vjernih pratitelja, koji njenu trudnoću prate od Majine prve Instagram objave, kad je na trbuhu ispisala najveće iznenađenje kojim je mogla obradovati svog supruga.

Pred sam kraj trudnoće, pjevačica se odlučila malo više posvetiti društvenim mrežama, pa je s pratiteljima organizirala Q&A, te odgovarala razna pitanja koja su joj postavili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Naravno da su se našli i oni koji nisu mogli dočekati, a da ne doznaju ime njenog sina.

“Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći”, napisala je Maja. Pjevačica sitno broji do poroda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Ranije kad je otkrila da će sinu dati strano ime, pojasnila je i koje su je nedoumice snašle prilikom izbora.

“Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?’”, kazala je pjevačica u siječnju.


Komentari