OD UČENIČKE KLUPE DO MATIČARA: Oženili se profesor i bivša učenica! Ovaj par je bio glavna tabu tema u Srbiji

Foto: Instagram

Oženio se srpski par koji je prije četiri godine bio tema svih srpskih tabloida zbog velike razlike u godinama. Naime, Sava Džehverović (35) brat srpske megazvijezde Teodore Džehverović oženio je make-up influencericu, Adrianu Kadar (20).

Sava je 2017. godine počeo raditi kao profesor francuskog jezika na zamjeni, te je ujedno i započeo vezu sa 15 godina mlađom učenicom koju je upoznao u srednjoj školi.

Njihova ljubav se nastavila i kasnije, a Sava je zaručio Adrianu kada je postala punoljetna, te navršila 18 godina. Iako su završili na “stupu srama” zbog početka priče, roditelji su im pružili podršku, te naveli da “ljubav ne poznaje granice ni godine, i da mladi par ne osuđuju”.

 

O njihovoj vezi se mjesecima pričalo u Srbiji dok se tada još nepoznata Savina sestra, pjevačica Teodora natjecala u Zadruzi 2, a mnogi su mislili da njihova veza neće izdržati toliki pritisak.

Pjevačica je starijem bratu više puta pružila javnu podršku, a prilikom zaruka se rasplakala, te napisala emotivan status.

“Ne želim ništa da dodam, vaša ljubav govori više od 1000 riječi. Ponosna sam na tebe, brate moj”, napisala je tada Teodora.

Glamurozno vjenčanje održano je u centru Beograda, a novopečeni bračni par nije mogao sakriti sreću i osmijeh s lica.

Adriana je  putem Instagrama odgovarala na pitanja pratitelja, između kojih joj postavljeno i jedno škakljivo pitanje vezano za njenu vezu sa starijim partnerom.

“Nakon toliko godina osude, smatraš li si sada, kada si udata, pobijedila sve zle jezike?”.

“Pa znaš kako, nisam se ja udala da bih bilo kome dokazala nešto, ljubav, ili bilo što slično. Prije sam se nervirala oko tih hejterskih komentara i opterećivala sam se što će ljudi reći i sve to” odgovorila je  Adriana.

 

 


Komentari