Od rođendana do rođendana, od karantene do karantene: Severina slavila uz tortu i tamburaše

Foto: Marko Todorov / CROPIX

“Dragi moji, ja sam za rođendan dobila tamburaše ispod prozora”, kazala je Severina svojim fanovima na Instagramu i razgaljeno im pokazala kako je proslavila svoj 48. rođendan.

Naravno, u karanteni, a kako i drugačije u ovim vremenima? Podsjetimo, Severina je u čak bila i uhićena jer je prekršila policijski sat kojeg je zemlja uvela pa je morala biti sigurna kako u Hrvatskoj neće napraviti kakav propust.  Pod njenim prozorima u Zagrebu zapjevali su tamburaši koji su poznatoj Dalmatinki otpjevali Sretan ti rođendan” benda Fantomi, “Lipa si, lipa” Gorana Karana i “Dalmacija u mom oku” Mate Miše Kovača.

Umjesto u nekom od restorana ili klubova, popularna pjevačica s prijateljima se družila putem aplikacije Zoom, a na njemu adresa stigla je i predivna čokoladna torta koju je Seve proglasila ‘instagramskom’.

Njenog supruga, Igora Kojića, nismo vidjeli u snimci koju je podijelila, ali budući da se golupčići rijetko rastaju logično je pretpostaviti kako je upravo on onaj koji je snimao lijepu Splićanku kako pjeva s tamburašima.


Komentari